Algemene informatie en contact


Het Rotterdams Transformatiecongres 2022 is een samenwerking tussen Gemeente Rotterdam, Vastgoedmarkt & de Architect. De organisatie ligt bij Vastgoedmarkt, onderdeel van VMN media.

 

Nieuwe datum

Rotterdam Transformatiecongres staat nu gepland op 21 februari 2022.  We hebben jouw inschrijving doorgeschoven naar deze nieuwe datum. Je hoeft daar dus zelf verder niets aan te doen. Mocht deze nieuwe datum niet in je agenda passen, laat ons dit dan tijdig weten via registratie@vakmedianet.nl
Uiteraard ontvang je tijdig van ons meer informatie over de praktische zaken.


In het kort

Datum: 21 februari 2022
Tijd: 10:00 - 18:00 uur
Kosten: Gratis* deelname
Waar: De Doelen, Rotterdam
Voor wie: Beleggers, ontwikkelaars, architecten, corporaties en gemeentes.

Deel 1 & 2: Op 20 mei vond deel 1 van het Transformatiecongres plaats. Op 21 februari 2022 organiseren wij een live-event.

* Deelname is gratis. Tot 48 uur vantevoren worden er geen kosten in rekening gebracht bij afmelden. Bij een 'no-show' worden er € 150,- aan kosten in rekening gebracht.

 

Extra maatregelen


Kijk je er ook zo naar uit elkaar weer live te spreken? Om nieuwe kennis en inspiratie op te doen? Om ervaringen uit te wisselen en zaken te doen? Wij kunnen niet wachten om je op een veilige manier te mogen verwelkomen in De Doelen.

Wij doen er alles aan om jouw bezoek aangenaam en veilig te laten verlopen. Veiligheid is altijd onze topprioriteit! Samen met De Doelen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Een overzicht van de maatregelen die zijn genomen en veel gestelde vragen vind je op:

Klik hier voor informatie over het Corona beleid

 

Vragen over jouw inschrijving

Voor vragen over jouw inschrijving kan je contact opnemen met Ageeth Luisman

T: (088) 584 08 13
E: events@vakmedianet.nl
 

Voor vragen over het programma kan je contact opnemen met:
Astrid Brouwer (Projectcoördinator)
T: +31 (0)6 480 88 065
E: astridbrouwer@vakmedianet.nl