Geert Maarse

Dagvoorzitter

Geert Maarse is presentator, programmamaker en wetenschapsjournalist. Hij werkt, uitsluitend voor opdrachtgevers in het publieke domein, aan het verbinden van kennis en maatschappelijke vraagstukken. Hij is verbonden aan platform voor stadscultuur De Dépendance en de bedenker en host van de maandelijkse late night wetenschapstalkshow Studio Erasmus. 

Roos Vermeij

Opening & debat

Roos Vermeij is sinds 18 februari wethouder in Rotterdam namens de PvdA. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuilles Economie, wijken en kleine kernen.
Vermeij studeerde Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Leiden. De afgelopen jaren werkte ze als bestuurder bij het Pensioenfonds PME. Daarvoor was zij jarenlang lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. 

Jeroen Lokerse

Debat

Jeroen Lokerse is lid van het EMEA executive committee bij Cushman & Wakefield. Hij is in 2020 verkozen tot 'Vastgoedman van het jaar'.

Frank Blokland

Debat

Frank van Blokland is directeur IVBN, de branchevereniging van institutionele en andere professionele vastgoedbeleggers, die overwegend voor pensioenfondsen en levensverzekeraars beleggen in huurwoningen, winkels, kantoren, bedrijfsruimten, logistiek en zorgvastgoed. 

Frank is sinds 2002 directeur van IVBN, daarvóór heeft hij meerdere functies gehad op het snijvlak tussen overheid en bedrijfsleven.

Marcel Evers

Sessie 9 - Innovatie

Marcel Evers is binnen INretail, de grootste brancheorganisatie in retail non-food, al jaren actief op het terrein van ruimtelijk detailhandelsbeleid. Marcel is sinds augustus 2020 actief in de Taskforce Retail Rotterdam en daarbinnen aanvoerder van de actielijn Innovatie. Onder leiding van Marcel is het Rapport ‘Rethinking Retail Rotterdam’ tot stand gekomen.

 

Petra Rutten

Sessie 7 - van mono naar multi / debat

Petra Rutten is directeur wonen bij Frame Vastgoed. Een binnenstedelijke belegger, ontwikkelaar en serviceorganisatie met een groot hard voor de regio Rotterdam.

 

Jasper Beekmans

Sessie 8 - Borgen van betaalbare bedrijfsruimte

Jasper Beekmans is senior adviseur bij Stec Groep. Hij adviseert over vraagstukken op het gebied van werklocaties (bedrijventerreinen, kantoren) en gemengde woon-werkgebieden.

Paul Bleumink

Sessie 3- Zet in op interactieve gebieden en gebouwen voor techbedrijven

Paul Bleumink, Managing Partner Buck Consultants International, gaat in op de succesfactoren, voor- en nadelen van verschillende soorten innovatie-omgevingen zoals campussen, science parken en innovatiedistricten. En, waar liggen voor Rotterdam de komende jaren de kansen?

Menno Riemersma

Sessie 3 - Zet in op interactieve gebieden en gebouwen voor techbedrijven

Menno Riemersma, Directeur Erasmus Medisch Centrum Campus Ontwikkeling, licht de ambitieuze plannen van het Erasmus Medisch Centrum toe om op de huidige locatie een campus van formaat en internationale allure te ontwikkelen.

Monica Adams

Sssie 11 - Het Keilepand: van overslagloods naar culturele en culinaire hotspot

Monica Adams is founder and director of Studio ADAMS. She has graduated in 1989 with honours at the architectural department of Delft, Technical University in the Netherlands. She gained international experience working in London. From 1991 she worked with Mecanoo architecten, joining Erick van Egeraat in 1995 when he set up his own office (EEA) Erick van Egeraat associated architects in Rotterdam.

Folkert van Hagen

Sessie 11 - Het Keilepand: van overslagloods naar culturele en culinaire hotspot

Partner GROUP A